N-VA Anzegem zal de verkiezingen in oktober 2024 ingaan op eigen kracht.

Op 1 juni 2024, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2024

"We hebben er lang en grondig over nagedacht en zijn overtuigd dat N-VA de juiste recepten kan bieden en de juiste visie heeft om op eigen kracht lokaal een beleid te voeren geïnspireerd door de fundamentele waarden van de partij", aldus onze voorzitter Frederik Cardon.
"Ik denk daarbij aan degelijk bestuur, een gezonde begroting zonder de mensen nog meer te belasten en een correct en rechtvaardig beleid dat niemand laat vallen in een verhaal van rechten en plichten."

 


"Onze lijst zal een combinatie zijn van ervaring en nieuw jong talent!", vult onze gemeenteraadsvoorzitter Koen Tack aan.
"Ik zal met volle overgave de lijst aanvoeren en stel me beschikbaar voor de kiezer om mee beleid te voeren in onze prachtige gemeente! Ik voel me eveneens gesteund door jonge en nieuwe mensen zoals Emma Declerck en Kilian Verspeelt, die respectievelijk de tweede en derde plaats op de lijst zullen innemen."
De lijst van N-VA Anzegem wordt verder aangevuld met Lies Defoor en Frederik Cardon op plaats vier en vijf.
Onze speerpunten voor de komende verkiezingen zijn duidelijk: veilige en vlotte mobiliteit, een ouderen- en jongerenplan, een nieuw gemeentelijk ruimtelijk structuurplan, voldoende beschikbare locaties voor het verenigingsleven en het uitvoeren van de gemeentelijke kerntaken met de beschikbare financiële middelen.

"Stem in oktober op N-VA en je krijgt er degelijk bestuur voor in de plaats met een visie gericht op een mooie toekomst voor Anzegem!"

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is